(klik rechts op het + icoon voor een grotere foto) (klik rechts op het + icoon voor een grotere foto)

Mogelijkheden

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Klinkende glazen, vrolijke gezichten, een prachtig bruidspaar en stralend weer: ingrediënten voor een bijzondere dag! Als het om de mooiste dag van je leven gaat, is de trouwlocatie sfeer- en beeldbepalend. De Oude Raadzaal heeft dan ook alle ingrediënten voor een fantastisch huwelijksfeest. Stijlvol, romantisch en -indien gewenst- helemaal exclusief voor jullie! Het prachtige monumentale pand biedt een perfecte trouwlocatie in Den Haag voor één van de mooiste dagen van je leven. Een dag om nooit te vergeten…

Een historisch en gezichtsbepalend pand met een fraai balkon, een monumentale gevel, verlichte ramen en een grote stadstuin aan de achterzijde. Mooie stijlvolle salons, een authentieke wijnkelder, sfeervolle kaarsverlichting; romantiek ten top! De Oude Raadzaal is dé locatie voor de huwelijksvoltrekking en alle festiviteiten die daarop volgen. Wij denken op verzoek met jullie mee over alle mogelijkheden rondom de bruiloft. Denk hierbij aan een mooie plek voor de huwelijksreportage, het inrichten van een zaal, of een lunch, high tea en/of diner geheel afgestemd op jullie wensen. In deze historische en tegelijk intiem romantische omgeving verzorgen wij graag jullie huwelijksceremonie. Trouwen in De Oude Raadzaal kan op elk gewenst tijdstip en uiteraard in een ruimte naar keuze. Met een klein intiem gezelschap in de Bibliotheek of  ‘s avonds met alle familie en vrienden in de Ballroom, de keuze is aan jullie!

Combineren kan natuurlijk ook; geef elkaar het ja-woord met een klein gezelschap waarmee jullie gaan dineren en geef daarna een groot feest. Klassiek of modern, maar altijd op niveau. Bij mooi weer natuurlijk buiten: breng samen met familie en vrienden een toast uit, snijd de bruidstaart aan, of houd een bruidsborrel  in de grote stadstuin. Stel je eens voor: een bruidsdiner aan een fraai gedekte tafel, met kaarsen en romantisch bloemwerk. Of aan de BBQ, waar onze chef a la minute heerlijke gerechten voor de gasten maakt! En dan tot slot een spetterend feest… De band of DJ draait de dansvloer in de ballroom -met wijds stadszicht- vol. De moderne bar maakt het geheel compleet.

Bijna iedereen denkt automatisch aan de lente of de zomer als het om een huwelijk gaat. Maar wat dacht u van een feestelijk verlicht voormalig stadhuis in herfst- of wintersfeer? Sfeervolle verlichting, brandende fakkels en vuurkorven in de stadstuin en bij de entree, de intieme warmte van de diverse stijlkamers, een mooi diner in het wildseizoen of gewoon een spetterend feest… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trouwen in Den Haag wordt extra speciaal met onze professionele staf waarmee wij het bruidspaar en de gasten het aan niets laten ontbreken. Gastvrijheid en huiselijke warmte zijn vanzelfsprekend en zonder voorbehoud. Wij vinden het een eer om jullie te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om een onvergetelijke trouwdag te verwezenlijken!

Naar de homepage